50-о юбилейно издание на СТРОЙКО 2000 - акцентите

Последна редакция на 25/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 580 пъти

Стигаме до днешния ден, който е на само няколко времеви крачки от 50-тото издание на СТРОЙКО 2000. Очаква се събитието за пореден път да събере на територията на НДК строителни предприемачи, архитекти, производители и търговци на материали за грубия и довършителен строеж, стоки за обзавеждането и др. А ето кои ще бъдат акцентите по време на юбилейното провеждане на Стройко, на които можете да станете преки свидетели и вие, между 24-и и 28-и октомври, в НДК:

  • Различните категории продукти ще бъдат представени тематично в специализирани зони. Така лесно ще се ориентирате, ако се интересувате например конкретно от стоки за кухнята и банята. По същия начин е и с предложенията за отопление и вентилация, мебели и дивани, покривни системи, сглобяеми къщи.
  • Посетителите ще могат да се запознаят с нововъведенията в сферата на домашната и сградна автоматизация. Това включва системи за сигурност и видеонаблюдение, пожароизвестяващи системи, домашно енергоспестяващи системи, както и всякакви други необходими компоненти за постигането на един Smart Home.
  • Мека дизайнерска мебел на световно ниво ще може да бъде разгледана в отредена за нея специализирана зона
  • МУЗЕЙКО - Строителни предизвикателства за деца и възрастни: Детски научен център Музейко ще гостува с част от експозицията си СТРОЕЖКО. Различните конструктори ще провокират инженерната мисъл у малки и големи.

  • “Зелени градове за устойчива Европа” е темата на конференция и семинар, предвидени в програмата за 25.10.2018 г. Нейни съорганизатори са Aсоциация на производителите на декоративни растения в България и СТРОЙКО ЕКСПО.

Допълнителна информация за 50-тото издание на СТРОЙКО 2000 можете да научите на официалния сайт на изложението.

Свързано:

50-о юбилейно издание на СТРОЙКО 2000 - от класиките през 1993 г. до умните домове и зелените градове днес!