Поредни отличия за TESY

Последна редакция на 24/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 600 пъти

През 2018 г. TESY се включи в 4 от 35-те категории на конкурса – Българска марка, Иновативна марка, Бяла техника и Любим работодател, като и в четирите бе поставена сред Топ.

През изминалия месец TESY взе и две награди от конкурса за иновации на b2b Media. Българската компания заслужи второто място в категория „Иновативна компания на годината“ за разработването на приложението tesyCloud, което позволява на потребителите да управляват от дистанция през интернет своите конвектори и бойлери от TESY Smart семейството. Иновативният Modeco Cloud, умният бойлер на TESY, пък получи трето място в категорията Технологична иновация на годината.

Компанията беше отличена и по време на 19-то издание на рекламния фестивал ФАРА (Фестивал на асоциацията на комуникационните агенции в България).

Това са поредните признания, които TESY получава за иновативните си продукти, след като компанията беше отличена с първо място в категория „Качество на стоките“ от престижните Forbes Business Awards през 2017 г., както и с наградата True Leader на ICAP.

За Любимите марки

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата, в чиято 10-та годишнина сме през 2018 г., е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. Любимите марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Свързано:

TESY е любимата българска марка на потребителите