Полъх на нежна магнолия в банята

Последна редакция на 24/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 975 пъти

Ако сте по-романтични и ви е нужна повече нежност и меко излъчване на банята, то серията Pastel е точно за вас. Цветът на нежната магнолия ще ви обгърне с любов. Пастел в размер 25х40 см. е чудесна комбинация от дърво и флорални елементи, която придава на банята запомнящ се характер. Изчистената визия на дърво и свежестта на Магнолия, решени в сиви и бежови нюанси, се адаптират към всеки интериор. Можем да избираме от въздействие на камък, дърво или комбинация от двете.

Източник

Дизайнът на вашата баня е във вашите ръце. Каквото ви е на сърцето, може да го реализирате в дома си, съвсем лесно и достъпно, по най-съвременен начин и с най-високо качество.

Свързано:

Присъствието на съвременните световни тенденции в българските бани

В тази статия обобщихме световните тенденции в дизайна за баня през 2017 година. Ако трябва да ги изброим в няколко точки това са: 1. Хексагонални форми, преплетени с 3д елементи и флорални мотиви. 2. Текстилен дизайн, изображения на бродерии и нишки с най-фин детайл. 3. Реплика на естествен камък и геометрични форми. 4. Тапети, репродукции върху фаянс. 5. Фаянс с отлична интерпретация на Дърво. 6. Мозайки. 7. Триизмерни елементи в разнообразни плетеници. 8. Дизайн със СПА въздействие за неповторим релакс. На която тенденция и да заложите със сигурност ще бъдете в крак с модата и ще се чувствате превъзходно. Възможностите са толкова неограничени и вариациите и комбинациите могат да бъдат толкова на брой, колкото фантазия има всеки от нас. Качеството е безспорно, когато се обърнем към водещата фирма у нас KAI Group. Формите, размерите, цветовете, подредбата, многото лица и начини на подредба на плочките разчупват досегашното класическо третиране и предоставят нови хоризонти на потребителите. Показаните на снимките серии са само малка част от огромното разнообразие от серии, които имат от своя страна още по-голям набор от варианти, в зависимост от видовете плочки, включени във всяка серия. Необходим е само усет за красота, естетика и желание за лек и красив живот в безспорен комфорт! Бъдете творец на собствената си обител, с вкус, стил и любов към живота!