Текстилен дизайн и бродерии в банята, вече да!

Последна редакция на 19/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 642 пъти

Текстилният дизайн вече може да радва окото и в баните. Бродиран върху керамични фаянсови повърхности, той вдъхва неповторим уют и изящна декорация на нашето съкровено интимно пространство. Вече може да превърнем банята в изящен будоар, където да подготвяме тоалета си за деловия ден или пък за романтична вечер с любимия. Качеството на печат е толкова усъвършенствано, че имитацията на текстилни нишки и бродерия може да бъде объркана с истинските такива.

Източник

Серията Велвет ще откриете в два основни елегантни цвята - синьо и бежово, а специалните ефекти по повърхността на плочките допълнително подсилват реализма на текстилния дизайн. Релефът по плочките създава истинска дълбочина на възприятието, а в същото време те остават лесни за поддръжка и позволяват отлична хигиена в банята.

Свързано:

Присъствието на съвременните световни тенденции в българските бани

Домът е мястото, което създава топлина и уют за нашите души. Нашият дом е нашата крепост. Стремежът да се докосваме до красотата, любовта и изяществото е непреодолим и през вековете постоянно търсим начини да осигурим този така желан уют за себе си. Същевременно всички хора са различни и това, което за един е красиво и приятно, за друг не е. Изключително облагодетелствани сме през нашето съвремие да имаме такова изобилно разнообразие от материали, форми, средства, с които да обличаме пространствата, в които живеем. Дори в помещения като банята, които са най-краткотрайно посещавани, но без които не можем вече имаме изключителният шанс да внесем нашият стил и вкус на обитаване. Една от най-нашумелите тенденции в баните през този сезон е текстилният дизайн. Представлява плетеница от изящни бели нишки като бродерия, оплетена по съвършен начин. В добавка към този тренд идва и релефното изпълнение на бродериите. Максимално качествено изпълнение може да открием в лидерът на българския пазар KAI Group. Серия за баня Велвет е вдъхновена от актуалната за пазара тенденция за текстилен дизайн върху керамични повърхности. Велвет се предлага в два основни цвята, синьо и бежово и стенните декори и фризове успешно имитират текстилни нишки и бродерия. Специалните ефекти по повърхността на плочките допълнително подсилват реализма на текстилния дизайн. Усещането да създадем повърхност, сякаш имаме най-изящните текстилни тапети и бордерии на стената си, с кадифено меко излъчване е невероятно! Вълшебство, което вече всеки българин може да си позволи!