Продукти с мисъл към природата

Последна редакция на 25/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 526 пъти

По всичко личи, че природосъобразността е основна цел на компаниите от сектора. С новата си батерийна платформа за професионални уреди за употреба на открито ни среща Керхер. Машините осигуряват минимални разходи, максимално удобство и редуцират вредните емисии. Новата гама Vimax-Кarcher се отличава с безкабелна сила и максимална гъвкавост за потребител. На помощ на сектора Консуматив предлага чували и пликове за смет, произведени от царевица. Изцяло щадящи природата, създадени на растителна основа, чувалите и пликовете за смет са биоразградими и рециклируеми. Почистването с пара е фокус на EV International, която ще представи уред за почистване със суха пара EV3000i. В отговор на високите потребителски изисквания Хорека Трейдинг и Сервиз ще демонстрира пералните машини на Krebe-Tippo. Машините са снабдени със Smart управлението AVANT 516, те мога да се контролират от мобилно устройство.

Безупречното почистване на подове с фуги е Ваш приоритет? Едно от решенията на СИХРЕ е Rotowash от Тони Фил. Машината с подвижна дръжка е снабдена с насрещно въртящи се ролкови четки и има система с вграден впръскващ модул, чрез който водита прецизно се разпределя върху предната четка и така се намалява консумацията на работен разтвор. Различните видове четки дават възможност да почистите всеки под – плосък или профилиран.

Оборудване със стил и индивидуалност

Стилно, с акцент върху презентацията и декорацията, така накратко може да определим баровото и ресторантското оборудване на Box Max – Robiwoods. Предназначено е да отговаря на това, от което клиентът се нуждае. В стремежа си да предостави цялостно обслужване на клиентите си, от 2019 г. фирмата е разширява асортимента си и дава възможност за изграждане на външна и вътрешна реклама за барове, ресторанти, заведения за хранене и хотели. На клиентите си предлага изработване на светещи рекламни табели, обемни букви, указателни и информационни табели по фирмен проект или съобразно особеностите на мястото, за което е предназначена рекламата.

Припомняме, че онлайн регистрацията в сайта осигурява безплатен достъп до изложението.

СИХРЕ 2020 – много идеи, една кауза – завръщане в бъдещето!

Свързано:

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, хотелски семинар и продукти от последно поколение