Пакетни предложения, ориентирани към нуждите на вашето домакинство

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 744 пъти

Сред основните предимства е, че Homematic IP използва IPv6 - новият интернет протокол, като по този начин и благодарение на отворената си платформа, решенията могат да бъдат допълвани по всяко време, даже и с устройства от други марки на интелигентната домашна система. По този начин можете постепенно да надградите вашата система Умен дом, като започнете от интелигентната система за управление и контрол на отоплението, с която ще оптимизирате работата на парното поотделно във всяко помещение, така че да намалите сметките си с до 30%!

Системата предоставя възможности също за удобно превключване и димиране на осветлението, управление на ролетните щори и тенти, както и възможност за незабавно информиране за наличие на отворени врати и прозорци в жилището, така че да сте спокойни, че вкъщи всичко е наред, дори когато сте извън дома! И всичко това в една удивителна модерна система - Homematic IP, която можете да управлявате дистанционно не само през приложението от мобилния си телефон, но и когато сте вкъщи дори и с гласова команда чрез Amazon Alexa или Google Assistant!

Със специалните пакетни предложения на SmartLife.bg можете да изберете точния стартов комплект за своето жилище, така че да се убедите и сами в невероятните предимства на Homematic IP.

Свързано:

Интелигентната система за автоматизация на дома - Homematic IP Smart Home