Високи технологии в отоплението на дома

Последна редакция на 26/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 663 пъти

Намаляването на сметките за парно отопление е приоритет за много домакинства. Днес обаче не е необходимо да правите компромис с удобството си, защото високата технология MAX! на SmartLife.bg осигурява необходимия комфорт чрез възможностите за лесен монтаж, гъвкаво управление и не на последно място бързото възвръщане на инвестицията, която също не е голяма.

И тъй като „интернет на нещата“ навлиза все по-осезаемо в нашия живот, SmartLife.bg се грижи не само за отоплението на дома ви, но още за осветлението и сигурността на жилището, като част от иновативните решенията за автоматизация. Част от тези функционални решения са именно системите за парно отопление през интернет MAX! и Homematic IP, които се отличават с гарантирано немско качество и предоставят възможност за гъвкаво управление на парното отопление, без значение дали то е свързано към ТЕЦ или работи на газ, дизел, пелети или електричество.

Възползвайте се от актуалните предложения на SmartLife.bg, които доказват, че неповторимото удобство и автоматизацията на дома днес вървят ръка за ръка!

Свързано:

Интелигентно парно отопление MAX! за максимален комфорт у дома