Мултиформ - модерният избор за подредба на гранитогрес!

Последна редакция на 24/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 400 пъти

Как да постигнем съвременна визия с естествен камък?

Като използваме фантастичната концепция - мултиформати! Какво представлява тя: разполагаме с три еднакви по размер, но различни по структура плочки. С тях постигаме ефекта на повърхност, съставена от много на брой визии, но в различни вариации. А комбинациите между тях, в добавка с неповторимите лица на структурите, придава естествен и разнообразен вид - уникалност за всеки интериор. Така можем да имаме настилка от гранитогрес с визията на естествен камък.

  • Дизайните, които се предлагат, представят различни материали, като мрамор, камък или тухла. Мекотата на мрамора, твърдостта на камъка и естествената топлина на тухлите ще се впишат с лекота в дизайна на вашия дом и градина. Изборът ви ще е правилен!
  • Размерите са 30х60 и 60х60 см. и се комбинират в три различни структури. Тях може да комбинираме в различен дизайн и подредба, според усещането ни за естетика и въображението ни. Всеки може да остави индивидуалния почерк в дома си.

Дигиталната технология на печат, която имитира отлично натуралния вид на естествените камъни и тухлата, съчетано с техническите качества на гранитогреса, дава неограничени възможности за приложение в дома ви, но и извън него.

Свързано:

Мултиформати - модерният избор за подредба на гранитогрес!