Как да определим правилно размера на кредита?

Последна редакция на 18/04/2024 от Реклама

За да се изработи максимално добър проект, който да превърне стария таван в уютно ателие, приятно за живеене, интериорните дизайнери трябва да са наясно с точните му размери. Това ще им помогне акуратно да определят колко и какви зони да има, къде да се разпределят те. Колкото по-подробно са проучени всички аспекти на необходимата информация, толкова по-точни решения се взимат в последствие.

Когато се спира на варианта жилищен кредит за мечтания си дом, собственикът на разглежданото тук ателие е воден от подобни съображения. Ако сте на негово място, за вас също е важно преди всичко максимално акуратно да определите размера на кредита си, да предвидите всички разходи, съпътстващи придобиването на жилище. Не забравяйте, че сред тях са не само обявената от продавача цена, но и:

  • Разходи за ремонт и обзавеждане;
  • Нотариални такси;
  • Брокерски комисионни и други.

Експертите на УниКредит ще бъдат до вас и при тази стъпка, само трябва да посетите филиал на банката или да изпратите запитване през сайта, за да уговорите перфектните условия. 

След като сте установили размера на кредита си, можете да се възползвате от изключително удобния и лесен за ползване калкулатор, достъпен на микросайта на УниКредит. Той ви помага да изчислите месечната вноска на база на цената на имота, който сте харесали, и срокът, в който планирате да го изплатите.

Свързано:

Преди и след: Как 13,5 кв.м. прашен таван отстъпиха място на спретнат и уютен дом