Шик и лукс в интериора - с помощта на едроразмерни гранитогресни плочи

Последна редакция на 18/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 222 пъти

Лекота, обем и въздушност на пространството е основното, което дизайнерите търсят при създаването на нов интериор. Целта почти винаги е то да изглежда широко, голямо и има похвати, които позволяват това да бъде лесно постигнато.

Що се касае до настилката, когато приложите едроразмерни плочи, за да покриете пода, вие получавате безспорно разширяване на пространството, поради мащаба, който се налага от растера на плочите. Това създава впечатление за спокойствие, хармония и истински шик! Придава се луксозност на помещението и средата за обитаване става изискана, красива и приятна.  

Гранитогресите с големи размери са отлично решение и могат да бъдат с различни десени - имитация на камък, дърво, фигурални композиции.

Свързано:

Големите плочи за подова настилка са истински шик!

На снимката можете да различите 4 изображения с различни десени на подовата настилка от гранитогрес. Фирма КАИ е наложена на българския пазар за изработка на първокласни подови настилки от гранитогрес. Изработени от загрята, рафинирана глина, изпечени при температури от над 1200 C, гранитогресните плочки са все по-популярна алтернатива на традиционните настилки от естествен камък и дърво. Те са твърди, устойчиви на надраскване и петна, издържат на тежък пешеходен трафик, като този в жилищните и търговски обекти, което ги прави чудесен избор, както за вътрешна, така и за външна употреба. Гранитогресът е универсална, широкоприложима настилка, с голямо разнообразие от цветове, дизайни, форми и размери, която се интегрира лесно във вашата всекидневна, спалня, кухня, коридор, градина или офис. Дървесни дизайни, циментови повърхности, естествени камъни като мрамор, травертин или гранит - всичко, което можете да намерите в природата, присъства и в нашия асортимент. На снимката виждаме горе вляво серия Vintagе в модерени нюанси и специални ефекти на състаряване. До нея вядсно можем да разгледаме серия Pandora, която представлява креативна комбинация между естетика и функционалност. Последната снимка в ъгъла долу вдясно е от серия Studio. Чрез нея природата влиза в дома ни. Специалната технология INKJET позволява да бъде постигнато изключително многообразие от шарки и декори и да се постигне изключително прекрасен и неповторим естетичен ефект, без десенът да се повтаря в отделните елементи от подовата настилка.