Осмоъгълни форми на плочките и флорални мотиви в семпли тоналности

Последна редакция на 24/04/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 952 пъти

Сутрин буквално отваряме очите си в банята! Вечер отново последната ни среща е с банята, преди да ни обгърнат топлите завивки. Помещението, което ни грабва сутрин смело и ни изпраща вечер с любов. Там искаме да се чувстваме добре. Банята е нашето интимно място, в което се трансформираме от състояние на покой в делова форма на духа и тялото си и обратно. Нека я направим истински свежа, приветлива и привлекателна, защото макар и да е кратък престоят ни в нея, той е ежедневен и истински съкровен. Самочувствието, здравето и състоянието на духа ни пряко зависят от качествената почивка и отмора в това помещение.

С лекота можем да го оформим качествено, чрез използване на фаянсовите плочки с глазурен слой, който запечатва повърхността им и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка.

С помощта на водещите технологии на KAI Group в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина иливетроза, всяка баня е уникална и неповторима, защото изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Предлагането на разнообразие във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, ще даде възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.

Свързано:

Присъствието на съвременните световни тенденции в българските бани

Шестоъгълните форми на плочките с флорални мотиви в елегантен индиго цвят са част от серията Fado на водещата фирма в областта у нас, KAI Group. Тази серия е с едни от най-популярните размери на плочките 25х50 см и се предлага в светло бежов, светло сив и светло син нюанс като плочките за стени и под се различават в наситеността на гамата. Подовите са с по-интензивен и наситен цвят. Серията е от глазирани плочки. Специално внимание ще обърнем на декора. Изцяло в духа на съвременните световни тенденции, той представлява преплитащи се триизмерни фигури, които образуват разнообразна нежна мозайка от шестоъгълни форми. В хексагоните са вплетени и флорални мотиви с нежна графика в бяло. Декорът е изключително красив и обличайки стените изцяло с него ги превръщаме в безспорен акцент и лидер в пространството на банята. Останалите плочки просто можем да използваме за фон на прелестния декор. Новите колекции от 2017 година включват класическата геометрична форма хексагон. Шестоъгълна форма, специално при плочките за баня е тенденция; дълготрайна и много популярна сред дизайнерите с множество варианти, които могат да влязат в безброй интерпретации. Популярността на тази класическа форма се крие в лесното й прилагане и монтаж на шестоъгълните геометрични фигури, както и в безкрайната възможност за комбинации, които се предлагат на въображението на потребителя. Триизмерната дълбочина се налага като популярен тренд през този сезон, защото хексагона гарантира виртуозност на украсата като при него възможностите за цветови комбинации надхвърлят класическите такива. Потребителите могат да развихрят фантазията си и да се насладят на всевъзможни интерпретации с този дизайн.