Направи фасада с Теразид и ти - следващият печеливш бъди!

Последна редакция на 28/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 506 пъти

Нали не сте забравили, че сега е време да оставите горещината на летните дни отвъд пределите на своя дом? Топлоизолационните фасадни системи от Теразид са тук, за да ви гарантират максимален комфорт, дори когато показателите на термометъра трайно са се настанили в нажежения сектор.

Наближава краят на промоцията (1.09.2017) и ви остават само няколко дни, за да имате възможност да спечелите двойно като клиент на Теразид. Печелите първи път, като си осигурявате висококачествена топлоизолация на добра цена, и още веднъж, когато станете горд притежател на една от великолепни награди в промоцията „Фасада с Теразид направи и спечели!“. До момента бяха изтеглени 132 печеливши. И не забравяйте, че в началото на м. септември ще се тегли и голямата награда на промоцията.

Един ще бъде щастливецът, който ще грабне голямата награда. Това е най-майсторският смартфон CAT S60 – първият в света смартфон с вградена термокамера. Тя изважда наяве всякакви скрити проблеми, както и случващото се в тъмнината. Уникалният умен телефон впечатлява също със своите удароустойчивост, прахоустойчивост и водоустойчивост. Последното ви дава допълнително спокойствие, дори когато волно или неволно изпуснете телефона на земята или във водата.

Какво още можете да спечелите:

  • удароустойчив, водоустойчив и прахоустойчив смартфон CAT S30 – 3 броя;
  • професионален перфоратор BOSCH със SDS Plus 720W - 15 броя;
  • летни гащеризони - 90 броя;
  • тениски - 90 броя.

Всеки месец ще бъдат обявявани печелившите клиенти, а в края на промоцията ще стане ясен късметлията, спечелил голямата награда.

Свързано:

Направи фасада с Теразид и ти - следващият печеливш бъди!