Bison Rubber Seal – приложение на продукта стъпка по стъпка

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 759 пъти

Течната гума Bison Rubber Seal се предлага в различни разфасовки, така че да се превърне в оптимално решение за всеки интериорен или екстериорен проект. Какви обаче са стъпките на приложение на продукта? Нека видим:

  1. Първата стъпка несъмнено е подготовката на повърхността, която ще ремонтираме с Bison Rubber Seal. Тя трябва да бъде почистена и суха, така че течната гума да прилепне плътно към нея и по този начин да я предпази ефективно от вредното въздействие на влагата.
  2. След това разбъркайте добре съдържанието на кутията Bison Rubber Seal, така че да получите хомогенна смес.
  3. С помощта на четка или валяк нанесете продукта равномерно, като положите минимум два слоя от него и оставите около 10 минути между нанасянето на отделните слоеве течна гума. Имайте предвид, че наличието на блясък върху втория слой течна гума е сигнал, че сте достигнали оптимална дебелина и продуктът е използван правилно.
  4. За постигане на перфектен резултат и за подпомагане достигането на необходимата дебелина на покритието, специалистите препоръчват да прилагате течната гума в комбинация с текстилна лента Bison Rubber Seal, така че да запълните налични пукнатини и да предотвратите появата на последващи течове. Важно е текстилната лента да прилепне плътно върху първия слой, поради което той трябва да бъде с дебелина от минимум 2 мм.
  5. В случай, че нанесете по-голямо от необходимото количество течна гума Bison Rubber Seal, можете да отстраните излишния продукт веднага след нанасянето му с помощта на вода. В случай, че продуктът е изсъхнал, можете да премахнете излишното механично.

Свързано:

Bison Rubber Seal - продукт от ново поколение за 100% защита от течове и влага у дома