Старо жилище получава нов минималистичен облик

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 676 пъти

Всеки мечтае за красив, уютен дом, в който да се прибира с нетърпение след работа и да прекарва спокойни уикенди с близките си. Местенце, където времето спира и можем да се откъснем от забързания шумен град, да се потопим в блажена почивка и радостни мигове.

Стъпките по обновяване на жилище често представляват тежък, труден и дълъг процес. Ако сте закупили нов дом на изгодна цена, той вероятно има нужда от пълно преобразяване, за да може да се превърне в подходящо за живеене място. Важно е да вземете предвид всички ресурси и финансови средства, които ще ви бъдат необходими по пътя до постигането на тази мечта. 

Андрей и Лора са младо семейство, което закупува тристаен апартамент в покрайнините на София с цел да го превърне в свое постоянно местообитание. За съжаление, състоянието, в което бива закупен апартаментът, изисква приблизително 30 000 лв. за почти пълна реновация на дневната и банята, както и частична такава в спалното помещение. Подобна сума е непосилна за повечето български семейства със стандартни доходи, но тегленето на кредит е практичното решение, на което семейството се спира. Това донася нова доза спокойствие, а също осигурява достатъчно време, в което парите могат да бъдат върнати. Гъвкавите условия, нисък лихвен процент и бързо одобрение при кандидатстване са други неоспорими, предоставяни от УниКредит Булбанк предимства, които позволяват на Андрей и Лора смело да се впуснат в приключение по сбъдване на мечти.

Свързано:

Спиращо дъха преобразяване на старо жилище с нов минималистичен облик