Малки щрихи, които вдъхват нов живот в спалнята

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 2 120 пъти

За късмет на семейството, спалното помещение разполага с добре изградени основи, върху които нанасят слой латекс и подходяща настилка, а след това се оставят на усета си за осигуряването на красиво, семпло обзавеждане, лишено от и дразнещи окото цветове. Леглото е ниско, изградено от палети, покрито с комфортни меки възглавници и завивка в сив цвят. Тук няма нощни шкафчета - вместо това е използвана малка четирикрака масичка, която служи за поставка на необходимите вещи. Естественото зелено растение нанася завършващ щрих със свежо присъствие и необходима доза кислород. 

Тегленето на кредит не е необходимо да бъде трудно за взимане решение. Важно е да търсите прозрачност и гъвкавост в условията, за да може всеки параметър от кредита да бъде съобразен с възможностите ви. Специалистите на УниКредит Булбанк съветват да вземете предвид следните фактори:

  • По-кратките срокове обикновено означават по-висока месечна вноска. Необходимо е да подходите рационално - при закупуване и ремонт на нов дом често възникват непредвидени разходи, с които не бихте могли да се справите, ако вноската удря лимита на месечните ви приходи. Не е необходимо да променяте стандарта си на живот в името на това да притежавате свое собствено жилище.
  • Фокусирайте се върху прекарване на повече време със семейството, а след това - върху кариерен растеж. С увеличаване на доходите ви бихте могли да изисквате от банката съкращаване срока на кредита срещу минимална такса.
  • След първата година от срока на кредита не дължите никакви такси за предсрочно погасяване, било то на част или цялата сума от него.
  • Изберете датата на месечната вноска да бъде малко след получаване на основния ви месечен доход. Това ви дава възможност да планирате и разпределяте правилно средствата си.
  • Изберете валутата на кредита такава, каквато е и тази на приходите ви, за да избегнете възможно покачване на валутния курс в бъдеще.

Вижте още куп полезни съвети в сайта на УниКредит Булбанк, информирайте се за всяка стъпка от процеса по теглене на кредит и мечтайте смело за своето бъдеще.

Свързано:

Спиращо дъха преобразяване на старо жилище с нов минималистичен облик