Райфайзенбанк сбъдва плановете за ремонт у дома с индивидуални финансови решения

Последна редакция на 25/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 652 пъти

Прекрасно би било да можем да се отопляваме, без това да се отразява пагубно на джоба ни всеки месец и в същото време разумно да използваме ресурсите, които природата безвъзмездно ни предоставя. Но за да се сбъдне подобно желание, не е достатъчно само да си мечтаем за него и вечно да отлагаме реализацията му. Необходимо е да се решим на смелата стъпка, при която се разделяме с енергоемките отоплителни уреди, за да отворим път на изплащащи се във времето алтернативи.

За да стимулира увереността ни да я направим, Райфайзенбанк ни подава ръка с финансови решения, насочени към индивидуалните потребности на всеки клиент. Реализирането на планирания ремонт у дома, покупката на нова кола и дълго отлагана екскурзия днес е по-близо благодарение на потребителски кредит при който получавате:

  • Финансиране до 50 000 лв.
  • Преференциален годишен лихвен процент, при условие че работната ви заплата се превежда по сметка в банката;
  • Срок за изплащане на сумата от 6 месеца до 10 години;
  • Спокойствието, при желание, частично или цялостно да погасите кредита си предсрочно по всяко време, без дължими такси;
  • Застраховка на кредитни вноски Живот Плюс;
  • Оптимално индивидуално решение, в зависимост от личните ви предпочитания.

Не се лишавайте от възможността да разчитате на ефективни отоплителни решения с интелигентно потребление на природните ресурси и добра енергийна възвръщаемост. Направете запитване за кредит бързо и лесно и се уверете, че инвестицията в качествено отопление у дома е напълно постижима.

Свързано:

4 отоплителни решения за дома, които ще се изплатят във времето