Смарт функциите спомагат за намаляване на разходите за отопление

Последна редакция на 24/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 757 пъти

Електрическите панелни конвектори, разработени от TESY, се базират на вече утвърдения метод на конвекция, при който студеният въздух слиза надолу, а топлият бива изтласкан нагоре, като обаче се отличават с много по-висока ефективност и ниски енергийни разходи. Марката произвежда електрически панелни конвектори в три основни направления, така че да осигури удобство, сигурност и ефективност, съобразени със специфичните нужди на всяко домакинство:

  • Cloud уреди с управление през интернет - стъпка напред в постигането на максимална ефективност е възможността да управлявате отоплителните уреди през своите компютри и мобилни устройства. По този начин можете лесно и бързо да изключите устройството, когато сте в офиса или на път, както и да го включите отново няколко минути преди да се приберете, така че домът ви да е изпълнен с топлината, която ценим така високо в мразовитите зимни вечери! 
  • Конвекторите с електронен терморегулатор са предназначени за домакинствата, за които пестенето на енергия е въпрос от първостепенна важност. Разработени съобразно най-добрите практики в производството на електрически отоплителни уреди, конвекторите с електронен терморегулатор постигат 39% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност! Те разполагат и с удобни смарт функции за адаптивен старт, седмичен програматор и промяна на режима на работа при отворен прозорец/врата, така че да улеснят значително забързаното ви ежедневие.
  • Конвекторите с механичен терморегулатор пък са подходящи за монтаж дори в помещения с висока влажност, като банята или кухнята например. Благодарение на вградения чувствителен капилярен термостат, те постигат до 14% по-ниски разходи за електроенергия, при това без да ви лишават от усещането за топлина и комфорт у дома.

Свързано:

Снимки за отопление Отопление и грижа за въздуха през студените месеци