Как да вкараме ред на нощното шкафче?

Последна редакция на 28/03/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 497 пъти

Едно от най-големите предизвикателства в подредбата на спалнята е нощното шкафче. Да сте притежател на такова, без следа от безпорядък, направо си е чист късмет и страхотно умение, граничещо със свръхдарба. Най-често на нощните шкафчета има една вечна конфигурация от: нощна лампа, книга, някоя друга касова бележка, носни кърпи, ключове, зарядно, обици, дезодорант и... всичко, което може да се побере на малката му площ. Как може да се справите с това?

  • Разпилените бижута създават излишно неудобство, когато трябва да побързате. Това определено ще ви причини известен дискомфорт. Инвестирайте в елегантна стойка за бижута или закачете куки над тоалетката си или нощното шкафче.
  • Твърде лесно е да затрупаме нощното си шкафче, перваза на прозореца и всяка друга повърхност в стаята ви с чаши от различни напитки. Когато приключите с чашата, оставете я на оптически най-близкото място до вратата или си създайте навика веднага, когато приключите с напитката, да отсервирате чашата. 
  • Не винаги искаме да изхвърлим различните етикети, касови бележки и други малки хартийки, които могат да са ни необходими по-късно. Но едва ли да стоят разпилени из спалнята е най-добрата алтернатива. Най-простото решение е да ги съхранявате в обикновен пощенски плик или кутия, на нощното ви шкафче, докато не решите, че е време да ги изхвърлите. 
  • Вземете си органайзер на нощно шкафче. С негова помощ ще може да подредите всичко по модули.

Ако имате хрумвания как да направите спалнята си по-красива и подредена, но проектът ще изисква помощта на специалисти, можете да се обърнете към някой от експертите, регистрирани на сайта ни. По всяко време може да направите безплатна заявка. В отговор ще получите няколко оферти. Сравнете ги, вижте мнения на предишни клиенти и направете най-рационалния избор. 

Свързано:

5 неща, които се пречкат в спалнята и как да се справим с тях