Функционален гардероб за кокетни натури

Последна редакция на 25/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 203 пъти

Не са много апартаментите, които могат да се похвалят с отделно помещение, превърнато в гардероб. Разбира се, тази стая би могла да има най-различни други приложения – може успешно да бъде пригодена в приказна детска или пък спалня за гости, но собствениците решават да организират в нея всички свои вещи, за които мястото в спалнята не достига. За целта тук е изграден удивителен П-образен модул в бяло, който осигурява необходимото пространство за прибирането на кутии с обувки, както и дрехи и аксесоари, неподходящи за сезона. Розовите нюанси по стените вдъхват живот на помещението, правят го по-топло и гостоприемно, докато светлият ламинат на пода спомага за визуалното сливане между него и всички останали важни зони у дома.

Този апартамент несъмнено доказва, че мечтаното жилище е само на ръка разстояние от нас. Не отлагайте повече необходимата промяна у дома, а потърсете опитни майстори, които да ви помогнат да оползотворите пространството по най-добрия начин! Свържете се с доказани специалисти, като пуснете безплатна заявка в сайта още сега!

Свързано:

Не просто дом, а истинска приказка - вдъхновяващ апартамент с невероятни пастелни нюанси

Допълнителната празна стая у дома може да се превърне както в уютна спалня за гости, така и в страхотен гардероб. Именно там можете да приберете всички свои вещи, за които няма място в компактната ви спалня, като за целта поверите на опитен майстор да изгради удобен П-образен модул от дърво. Тук собствениците залагат на бели шкафове и метални етажерки, с помощта, на които да внесат необходимата организация в помещението. За да не изглежда то твърде семпло и еднообразно, майсторите боядисват стените в светлорозово, което пасва на останалата част от обстановката у дома. На пода пък откриваме същия тип светъл ламинат, който присъства в спалнята, кухнята и дневната, така че преходът между отделните зони в апартамента да бъде възможно по-плавен и незабележим. За подобен тип помещения е важно също да обърнете внимание на осветлението. Посъветвайте се със специалист за правилния избор и монтаж на осветителни тела, които да спомогнат за това тъмната стая да изглежда по-голяма и хармонична.