Практичният метален стелаж за обувки е по-добро решение от показаното на снимката

Последна редакция на 16/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 427 пъти

Източник

Повечето български домакинства имат отделен шкаф за обувки, разположен близо до входната врата. В най-добрия случай тази мебел обаче може да побере само обувките, които носим относително често. Всички останали боти, кецове и сандали най-често стоят в пълен безпорядък на най-долния рафт в гардероба. Сложете край на хаоса сред обувките, като използвате удобни кутии за съхранение на всеки чифт, поставете и етикети, така че да намирате това, което ви трябва за броени секунди. За обувките, които носите често, но не се побират в шкафа, можете да използвате удобен стелаж. Той също би могъл да бъде поставен на най-долния ред на гардероба или пък в коридора, като ще спомогне значително за по-добрата организация у дома.

Тези съвети със сигурност ще ви помогнат да внесете по-добра подредба в гардероба си. За качествената изработка на тези и други мебели у дома разчитайте на опитните майстори, регистрирани в платформата. Разгледайте техните профили и оферти още сега, като пуснете безплатна заявка в MaistorPlus!

Свързано:

Практични съвети как да задържим гардероба подреден за по-дълго?

Представяме ви една уютна спалня, която съчета индустриалния стил в интериора с практичното и семпло обзавеждане. За целта собствениците боядисват тавана и стените в бяло, като за една от тях залагат на открити тухли, които внасят известна доза артистичност в изчистеното помещение. На пода пък е поставен устойчив ламинат, който е изключително непретенциозен от гледна точка на поддръжката си, като същевременно е и много лесен за съчетаване с обзавеждането. Тук то е представено от масивно легло от палети, което разполага с удобен матрак и няколко цветни декоративни възглавнички. Непосредствено до леглото е разположена бяла стълба, която играе ролята на закачалка за дрехи и измества нуждата от поставянето на отделно нощно шкафче в спалнята. Нишите между отделните палети пък са превърнати в практични рафтове за подреждането на обувки, което е една нестандартна, но изключително симпатична идея, превърната в алтернатива на класическите стелажи.