Двукрилни хладилници - предимства и недостатъци

Последна редакция на 24/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 546 пъти

Двукрилните хладилници са още една алтернатива при избора на този уред за кухнята. Необходимо е повече пространство за тях, а често и по-сериозен бюджет. Предимства и недостатъци, които да съобразите:

Предимства:

  • Разчупват интериора, създават усещането за лукс и модерност. Често имат допълнителни екстри, като ледогенератор и диспенсър за вода. Ако на едно място съжителствате десничари и левичари, наличието на врати, отварящи се съответно надясно и наляво, ще улесни вторите, предвид това, че уредите масово са предвидени за десничари. Имате избор дали да ги поставите свободно или да ги вградите. В крайна сметка - организацията и подреждането на хладилника е далеч по-лесно и практично.

Недостатъци:

  • Цената им е значително по-висока от тази на еднокрилните. Наличието на диспенсър е свързано с необходимостта от честа дезинфекция, като само смяната на филтрите не е достатъчна. Тук обаче отново се появяват мнения за липса на пространство и място за продуктите. Струпването на твърде много hi-tech добавки към този уред може да затрудни основната му функция, каквато е охлаждането.

В кой от тези варианти си представяте хладилника за вашата кухня? Ако имате свое виждане по въпроса, можете да го споделите във форума "Направи сам" или просто да почерпите още идеи за своите проекти. Разчитайте на препоръчани специалисти за техниката в дома си, каквито бързо и лесно ще достигнете, изпращайки безплатна заявка в нашия сайт. Сравнете оферти и препоръки от предишни клиенти, изберете кого да наемете и след приключване на ремонтните дейности, можете да споделите и своя отзив.

Свързано:

Пътеводител в кухнята: Вграден или свободно стоящ хладилник?