Топъл тропичен стил в интериора на офиса!

Последна редакция на 19/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 283 пъти

Тропичният интериорен стил е подходящ както за помещения с малка квадратна площ, така и за по-просторни и приветливи офиси.

  •  Боядисайте стените в меки оранжеви багри или светлобежови нюанси;
  •  Използвайте дърво със светли тонове в обзавеждането.;
  •  Прибавете красиви и свежи живи средиземноморски цветя в стилни саксии, а също и декоративни акценти с нотка тропична изящност.
  •  И като за финал – нека панорамни прозорци внасят изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи в пределите на работния ви кът.

Вижте още: Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!

Свързано:

Идеи за офиса Вдъхновяващи интериорни предложения за обзавеждане на офиса!

Слънчевото настроение е водещо в атмосферата на трите предложения за обзавеждане на офис в тропичен интериорен стил, които представяме на вашето внимание тук. Нека ги разгледаме, като започнем кратката си обиколка от голямата снимка отляво. На преден план, стъпило върху килим с бежови и кафяви цветове, виждаме правоъгълно дървено бюро с резбовани крака. Върху него е поставена лампа с масивна сивкава основа и трапецовиден бял абажур. Вляво от бюрото забелязваме удобно кожено кремавобяло кресло. До него, отляво, е поставена дървена секция със затворени шкафчета в основата и стъклени витрини над тях. Отвъд последните виждаме подредени книги и документи. Преградна стена в бананов нюанс отделя близката зона от следващата в офиса, а на нея е окачена картина с индиански мотиви. Разчупеният таван е облицован с дървена ламперия. Преминаваме към снимката горе вдясно, за да видим как приятните зелени акценти в следващия тропичен офис преминават плавно в естествената зеленина навън, гледка към която ни разкрива голям панорамен прозорец. В десния край на офиса има компактно дървено бюро, което образува ъгъл с нисък дървен шкаф, комбиниращ чекмеджета и отворени ниши. Над него са окамени три тропични картини на фона на бяло платно. В лявата част на офиса е обособена зона за отдих, състояща се от малка кръгла златиста масичка и два стола със зелени седалки. В отдалечения ляв ъгъл откриваме зелена палма в саксия. На снимката долу вляво забелязваме семпъл прочит на тропичен стил в офис, където преобладават деликатни кафяви и бежови нюанси. Акцент е високо стайно зелено растение, открояващо се на фона на нежно осветена стена. Отдясно виждаме светло дървено бюро, зад което контрастира тъмна дървена секция.