Създайте си удобства

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 225 пъти

Едно от преимуществата на работата от вкъщи е, че човек може да организира пространството и работата си според собствените си желания и потребности. Можете да подредите всичко точно, както ви е удобно. Разпределете нещата си в красиви кутии, на отделни етажерки, в разноцветни буркани или в органайзери, изберете декорация в тон с тази на детския кът – свежи цветове, естествени материали и изчистен дизайн. Направете така, че всичко да ви е на една ръка разстояние, за да няма нужда да се разсейвате излишно. Важен елемент от вашето място е кутия или чекмедже с детски играчки. Те са за случаите, в които трябва да реагирате бързо, ако детето ви реши, че в неговия кът вече не е интересно, а вие имате работа, служебен разговор или видео чат. Нека някъде във вашето пространство да има и нещо за него, което да може да ангажира вниманието му, докато имате възможност да реагирате.

Работата от вкъщи е избор с много предимства, начин на живот, който носи удовлетворение и удобство, комфорт и щастие. С малко усилия и много фантазия може да създадете прекрасна атмосфера за вас, а и за детето си и да направите работния процес приятно изкарване на времето заедно. Преобразете дома си с помощта на нашите съвети и майсторите, регистрирани в MaistorPlus, направете крачка към едно по-красиво, стилно и уютно ежедневие, като заявите проект и сравните отправените предложения от специалистите.

Свързано:

Идеи за офиса Как успешно да комбинираме работно място и стая за игра у дома

Елегантен и модерен работен кът, който би могъл да се използва за различни дейности. Приятният пастелен цвят на стените в комбинация с белите мебели създават усещането за стил и уют, тясната маса е допълнена с рафт, който увеличава пространството и го прави по-практично. Дървените рамки са съчетани с плота на масата, както и с удобни дървени класьори - резултатът е завършен вид на къта за работа, удобство и стил. Белият стол със заоблени извивки придава по-лежерен вид на иначе изграденото от правоъгълни мебели пространство. За да се допълни функционалността, на стената е закачено табло за бележки, с дървена рамка в тон с останалото дърво. Цялостният дизайн е завършен с малки детайли, които да важни за всеки интериор – красива бяла лампа, която идеално се съчетава със стола, малка ваза със зеленина за свежест и настроение, аксесоари от естествени материали. Масата е висока и без долни чекмеджета, която я прави идеална за хора с малки деца, стабилна и изчистена, всички елементи са вдигнати на високо, което прави дизайна едновремeнно удобен и безопасен – чудесно решение за всеки работещ родител, който няма нужда от прекалено голямо пространство, много техника или документация.