Софтуерът „КОНТРО” - управление на сгради и успешен фасилити мениджмънт

Последна редакция на 18/04/2024 от Розалинa Думанова

Софтуерът „КОНТРО” е създаден от професионалисти с дългогодишен международен опит в областта на одита и счетоводството. Благодарение на него компаниите могат да осъществяват предварително одобрение на всички разходи и договори в организацията. Максимално са улеснени сравнението и контрола на одобрени и реално направени разходи.

  • „КОНТРО” позволява съпоставка в реално време между бюджетирани и реално извършени разходи. Благодарение на софтуерния продукт е възможно да се правят бързи справки за минали периоди, направени различни видове разходи, както и да се проследи изпълнение на етапи и бюджети по договори и анекси.
  • Едно от най-големите предимства на продукта е възможността за намаляване на разходите в организацията с минимум 5% в рамките на 6 месеца.
  • Управлението на сгради и успешният фасилити мениджмънт е улеснен максимално от софтуера, който дава възможност за съпоставка на одобрени и реално договорени параметри по разходи и договори. Предварителното електронно одобрение на всички разходи и ключови параметри по договорите, както проследяването на изпълнението на етапите, плащания или постъпления улеснява цялостната дейност на компанията.
  • Конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“ предлага уникална възможност за всички заинтересовани страни да се запознаят с тенденциите в поддръжката на сгради и активи.
  • С представянето си, „КОНТРО” ще представи опции за спестяване на значителна част от годишните разходи на компаниите от индустриалното производство, обществените сгради, бизнес и жилищни комплекси.

Софтуерното решение ще предложи възможности за подобряване отношенията на компаниите с клиентите, като позволява висока прозрачност и предоставя достъп до техните разходи и договори с подизпълнители.  По този начин спомага за изграждане на стабилно доверие и трайни партньорски отношения в бизнеса.

Свързано:

Идеи за офиса Софтуер спестява от 5 до 10 % разходи за 6 месеца