Комбинирайте подходящи материали

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 146 пъти

Независимо дали разполагате с помещение с красиви греди или равни стени и тавани – комбинирайте правилно материалите, за да получите прекрасен дизайнерски вид, който ще е уютен и стилен. Дървото е чудесно решение за почти всяко помещение, а за стая със скосени тавани е идеалният избор. Атмосферата ще стане топла, приятна и отпускаща.

  • Комбинирайте дърво с контрастен цвят, който да се вписва в чупките на помещението и да бъда закачлив акцент в интериора.
  • Изберете интересен тапет или потърсете ефектни стикери за стена, които да съзадатат уникален завършек на мястото.
  • Облицовайте една от страните с естествен камък или тухла, ако това е в унисон с представата ви цялостната картина. 

Не забравяйте, че стаите със скосени тавани трябва да имат съвсем различна точка на фокус от класическите помещения. В случай че се затруднявате да прецените кой е той, можете бързо и лесно да се възползвате от професионалните дизайнерски съвети на специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект още сега, напълно безплатно и без обвързване, и до 24 часа ще получите атрактивни оферти, които да сравните. Изберете най-подходящата за вас, като разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители. Сами решавате дали да размените контакти с някого и в последствие да го наемете. Споделете оценката си за извършените ремонтни дейности, както са направили и други клиети преди вас. 

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Как да обзаведем жилище със скосени тавани?