Цветовете в интериора през 2018-а година

Последна редакция на 24/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 308 пъти

Тенденциите в дизайна през 2018 година, по отношение цветовете, ни дават следната картина в интериора:

  • Зелени и кафяви нюанси се смесват с вторични сини, бели, черни, тъмно червени, меки оранжеви и дълбоки жълти цветове. Земните тонове в стаите служат добре, когато искате да създадете уютни и топли помещения, в които цялото семейство да се събира и разговаря.
  • Блестящите детайли в метален сив или златист цвят красиво допълват тези цветове, балансират и придават нежен акцент и блясък. Мед и бронз са стилните и модерни материали, които добавят топлина и шик към декорацията на интериора.
  • Всички бели и сиви цветови нюанси, теракота, тъмночервени, червени и винени цветове са интелигентни и по-неутрални решения за декориране през 2018 година.

Тези комбинации са много нежни и създават усещането за близост до природата, за натурален привкус и имат за цел да сближават и да създават хармония в дома.

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Интериорни тенденции през 2018 година

На вашето внимание - прекрасна дневна, част от мезонет, обзаведена изцяло в така актуалните за следващата година стилове. Цялото помещение е решено изцяло в бяло-сивата гама като акцента е тъмен метал. Единствените цветни акценти представляват естествените растения, които са чудесно допълнение към насочения към природата стил на 2018. Изключително стилен, елегантен и луксозен, този дизайн очарова със своята простота и изчистеност. Таванът и стените са в два различни нюанса на сивото, а подът е от светло дърво, което обединява помещението и създава усещането за още по-голямо пространство. Килимът е подбран в същите бледи тонове, в които са стените, а диванът е по-светъл като елегантно изпъква. Той е много мек, удобен и голям - чудесен за събиране на цялото семейство или на приятели за приятен разговор или филмова вечер. В допълнение към него са избрани екстравагантно графитено сиви столове с метални основи. В същия стил е ниската маса, която е изключително изчистена и много семпла, декорирана с метални съдове в геометрични форми. Красивата голяма метална лампа е изцяло в стила на следващата година и дава приятна мека светлина. В цялото помещение влиза естествена светлина, благодарение на големите френски прозорци, които отварят стаята и я създават усещането за свързаност с външните части на къщата.