Осигурете си високото качество на съня с наличието на свеж въздух и дневна светлина

Последна редакция на 23/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 778 пъти

„Избрахме този тип щори, тъй като и двете детски стаи са с южно изложение и разбрахме, че те са най-подходящи за ограничаване на светлината, а за изолация на топлината разчитаме на оригиналните сенници VELUX. Помещенията са по-топли от всички други вкъщи“, споделя Мария Веселинова, собственик и живущ в мансардния апартамент. 

Още едно заключение от изследването „Барометър за здравословен дом“ е, че високото качество на съня, наличието на свеж въздух и дневна светлина и подходящите нива на влажност са сред главните фактори за създаване на чувство за удовлетвореност от мястото, което обитаваме. Разгледайте още любопитни факти от изследването тук.

Новият дом на мансардата се харесва не само на собствениците си. Мария споделя, че след преместването, семейството се радва да посреща по-често гости, тъй като вече проблема с липсата на пространство е решен. „Широко и светло е. Лятото се събираме по-често на терасата, а зимата се наслаждаваме на гледката отвътре“, казва Мария. „Обожаваме живота си тук.“

След успешното реализиране на проекта Flora Park строително-инвестиционна компания City Home Park стартира изграждането на още едно свое бижу – комплекс Flora Garden, намиращ се непосредствено до  Flora Park.

„В новоизграждащият се комплекс, също сме заложили на покривни прозорци VELUX за последните мансардни етажи, а фактът, че Flora Garden се радва на изключително засилен интерес още от първата си копка е още един комплимент към нашия професионализъм, качеството на изпълнението на проектите ни и удовлетвореността на нашите клиенти.“, казва Деница Христова, мениджър продажби в City Home Park.

За повече информация за продуктите VELUX посетете www.velux.bg

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Детска стая в планината – мисията възможна в комплекс Flora Park