Каква е тази стая?

Последна редакция на 19/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 2 997 пъти

Първият визуален сблъсък с банята, която ви показваме тук, спокойно може да ви накара да се чудите в каква стая сте попаднали. Дизайнерите, работили по тази мансарда, сякаш са успели да създадат впечатление едновременно за кухня, дневна, а защо не и спалня в помещението, отредено за лична хигиена. Едва по-внимателното вглеждане ни помага да забележим душ кабината, на която в случая е събрана завесата, и ваната в дъното.

Напомняме ви, че перфектната баня за вашата мансарда е съвсем близо до вас с помощта на опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете безплатно проект и се запознайте с бизнес профилите на изпълнителите, от които ще получите конкурентни оферти. Сравнете цени и условия, вземете решение кого да наемете, на база личните си предпочитания, и след приключване на ремонтните дейности можете да споделите оценката си в сайта.

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда 10 елегантни бани за вашата мансарда

Нека се разходим из тази красива и добре уредена баня, обзаведена в черно и бяло, и леко в индустриален интериорен стил. Квадратната площ е голяма, което предразполага към експериментация в обзавеждането. Помещението е част от мансарда, а скосеният таван внася динамика в интериора и разчупен облик. От дясната страна на снимката виждаме два умивалника, позиционирани върху практични рафтчета, побрали изобилие от чисти кърпи и други необходими принадлежности. Свободното пространство между двете зони е използвано за вградено в стената рафтче, където можем да видим аксесоари за баня и козметични продукти, а отгоре - стената е заета от красиви огледала. От лявата страна на помещението е позиционирана изящна вана с объл дизайн и издължена горна част. Снежнобелият й цвят внася свежест в интериора, а непосредствено над нея виждаме и красива стенна лампа. Стената вдясно е заета от рафтчета в минималистичен стил, а подовата настилка е с много красив дизайн - ламиниран паркет в тъмнокафяви нюанси. Мека изтривалка е поставена пред зоната на мивката, а дизайнът на стените е най-оригиналният акцент в интериора на помещението - съчетание на черен цвят в горната им част, и снежнобяла грубовата, тухлена конструкция в долната. Свежите саксийни цветя също не отсъстват от интериора - именно те внасят добро настроение в атмосферата на тази красива баня.