Планирайте времето за ремонт и подобрения

Последна редакция на 28/03/2024 от Борис Санчес

Планирането на времето е от изключително значение за тези от вас, които разполагат само с една баня в дома. Имайте предвид, че ремонтите в малките помещения отнемат почти същото време като това в големи пространства, така че не се подлъгвайте по размера. Освен това в процеса на работа винаги е възможно да настъпят допълнителни непредвидени обстоятелства - по-бавно съхнене при влажно време, проблем с поставяне на някои от уредите и др. В зависимост от обема работа, който сте предвидили, калкулирайте още поне един ден резерва и не пропускайте да включите и времето за почистване след ремонта.

И не забравяйте...

Не забравяйте, че при създаването на баня-бижу трябва да се съобразите не само с планиране и организация на пространството, а също и да потърсите специалист, който да ви посъветва при избора на санитарно оборудване. Съвременното обзавеждане на банята с качествени продукти има за цел със своя уникален дизайн да изрази индивидуалност и да подчертае креативност. Възможностите са неограничени и вие трябва просто да изберете съвършената за вас комбинация.

Вдъхнови се с нас, като изгледаш следното видео.

А за вдъхновение, съвети и атрактивни предложения на място, посетете магазините на Mr. Bricolage в цялата страна.

Успех! Наслаждавайте се на емоцията "ремонт в банята"!

Свързано:

Наръчник на промените в Банята

На снимката, която виждаме тук, е представена част от голяма баня в модерен стил, в чийто интериор луксът е щедро застъпен с помощта на мрамор и позлата. Забелязваме максимално изчистен и олекотен дизайн, в който присъстват правилни геометрични форми. Споменатият вече мрамор започва още от пода, където за настилка са положени средно големи правоъгълни мраморни плочки в светъл нюанс на кафявото, извикващ асоциация за кафе с много мляко. Същите плочки, като форма, цвят и материал, са избрани и за част от стената отляво. При останалите стени отново са използвани мраморните плочки, но този път в много по-наситнен техен вариант, под формата на малки правоъгълници. При стената отдясно е позиционирана мивката, която веднага грабва вниманието с коритото си, отвътре бяло, а отвън позлатено. Позлата виждаме и върху смесителя за вода. Под мивката има бял шкаф за баня, с форма на вертикален паралелепипед, а над нея е поставено вертикално правоъгълно огледало с бяла рамка. Поглеждаме наляво, където точно на фона на ъгъла между двете стени се откроява интересно бяло, плетено осветително тяло, а под него отново попадаме на позлатени елементи, представени от цилиндричен позлатен съд с черни хавлии върху него и сребриста полусфера с рисунък от златиста мрежа. Отляво се вижда част от бяла вана със заоблени форми, от вътрешната страна на която забелязваме голям и висок прозорец с бели тънки рамки и полупрозрачна бежова завеса в единия му край.