В спалнята

Последна редакция на 20/04/2024 от Габриела Санчес

Спален комплект - единичен, 3 части - долен чаршаф 150х220 см., плик 150х220 см. и калъфка 50х70 см., микрофибър, различни цветове и десени. Цена: 14,99 лв.*

Ако искате да внесете допълнително стил и уют в спалнята може да изберете нов подходящ спален комплект за по-пухкави сънища. За завършек на цялостния спален сет добавете и шалте или покривало за легло.

Шалте - 140х200 см., микрофибър, еднолицево, щампирано, в различни десени. Цена: 10,99 лв.*

Олекотена завивка - 150х210 см. - лицев плат микрофибър, пълнеж силиконова вата 150 гр./м². Цена: 24.99 лв.

Свързано:

Акценти в интериора у дома

На снимката, която виждаме тук, е представена част от средно голяма спалня във винтидж стил, където са се настанили удобно и флоралните мотиви, и извитите форми, характерни за последния. Поглеждаме към пода, за да открием, че избраната за него настилка е от паркет от широки дъски от светло дърво. Върху него се е разположило голямо спално легло, което обещава топлина и уют с меката си завивка. При нея, на бледо лилав фон, забелязваме принт от лилави и розови цветя. Завивката е леко отвита в горния си край, само за да се уверим, че спалното бельо, с което е покрит матракът, повтаря същите цветови решения. Флоралните мотиви на бледо лилав фон продължават и върху калъфките на двете възглавници със стандартен размер. Последните се опират до табло за легло, което е тапицирано в стилнатъмно червена кожа. Стената над него, както и тази от дясната страна на леглото, са облепени в шахматно наредени средно големи правоъгълни кафяви плочки. До лявата голна страна на леглото е поставено бяло нощно винтидж шкафче, което е повдигнато на изящно извити крачета и разполага с едно чекмедже. Върху плота на нощното шкафче са поставени стилна нощна лампа в перлено бял цвят, пред която има бяла чашка с чинийка за кафе. Пред шкафчето е постлано малко бяло пухкаво килимче с неправилна форма, наподобяващо облак, върху което се вижда книга с твърди черни корици.