Верен помощник на майстора

Последна редакция на 28/03/2024 от Габриела Санчес

Брадва Fiskars с подарък нож Fiskars - 755 мм., острие изработено от стомана със специално покритие за улесняване процеса на цепене, ергономичен дизайн, перфектен баланс между главата и дръжката, пластмасова кания за лесно носене и съхранение, тегло 1,8кг. 

Ако живеете в къща и се отоплявате с дърва, то тогава първото предложение е точно за вас. Брадвата за цепене на дърва си остава верен и добър помощник на човека. Може да разчитате на моторна или електрическа резачка, но винаги е необходимо да имате под ръка и качествена брадва за цепене в своя дърварник или работилница.

Разнообразието на пазара е огромно – брадвите се различават според формата на главата, дължината на дръжката и работата, за която са предназначени. Брадвата за цепене на големи дърва има мощна глава, с помощта на която ударната сила е значителна. Някои от големите брадви могат да служат и като клин. Тъй като дървото не се разцепва с първия удар, може да нанасяте удари с чук директно върху уякчената глава на брадвата.

Като всички хубави неща в живота, и брадвите се избират според марката. Едни от най-добрите брадви са тези на Fiskars – изключително качествени.

Свързано:

Коледни подаръци за майсторите у дома