Аксесоари и консумативи

Последна редакция на 25/04/2024 от Габриела Санчес

Кутия за инструменти. Цена: 4,99 лв.

За да е лесно да се майстори у дома, освен подходящи машини и инструменти, е необходимо и те да са подредени по начин, удобен за ползване. Съществуват най-различни системи за съхраняване на скътаните в работилницата „съкровища“, като в Mr. Bricolage предлагат различни решения за организиране в зависимост от това дали става дума за ръчни електрически машини, за съхраняване на винтове, гайки, дюбели и други.

Освен за организацията в домашната работилница, добре е да помислите и за вашите работни доспехи, с които работата ще бъде както по-приятна, така и по-безопасна.

Ръкавици - студозащитни, с топла подплата, промазани с латекс, цена: 7,99 лв.

Яке - водоустойчива, дишаща материя, мека подплата от микрополар, воден стълб 8000мм, с цип, 6 джоба и маншети, пристегнати с велкро, цвят черен, размери от S до XXL, цена: 34,99 лв.

Повече продукти и изгодни решения за вашето домашно ателие може да откриете в магазините на Mr.Bricolage, както и на уебсайта: https://www.mr-bricolage.bg. А за това кой е най-подходящият инструмент за вашите нужди, може да разчитате на съветите на компетентните консултант-продавачи в Mr.Bricolage.

*Цената е промоционална до 5 декември 2016 г.

Свързано:

Нужните инструменти за домашния майстор