Нужните инструменти за домашния майстор

Последна редакция на 29/03/2024 от Габриела Санчес

Качествената и ефективна поддръжка на дома започва с добрите инструменти. Ако тепърва изграждате вашата домашна работилница, специалистите от Mr.Bricolage са подготвили списък с някои основни инструменти и аксесоари, с които ще си спестите доста време при следващите освежителни и ремонтни дейности в дома.

Светът на строителните инструменти е необятен и навярно е необходим отделен тълковен речник за всички видове уреди и консумативи, които може да използвате – от кръстати отвертки и звездогаечни ключове до ъглошлайфове и винтоверти. Сред най-важните инструменти са чуковете с различно тегло, форми и функции, комплектът от отвертки и гаечни ключове, клещи, триони, ролетка и нивелир, шкурка и рендета. Това е основното оборудване за всеки домашен майстор и почитател на концепцията „направи си сам“.

Акумулаторна отвертка RAIDER - 3,6V, 1300mАh, обороти 180 min-¹, степени на регулиране на въртящия момент 16+1, въртящ момент 5Nm, реверс, тегло 0,7кг, комплект с куфар. Цена: 39,99 лв.*

 

Шлифовалка Raider - 170W, 10 000-32 000 об/мин, диаметър на цангата 0.8 - 3.2мм, комплект с куфар и 126 аксесоара. Цена: 89,99 лв.*

Що се отнася до тежката артилерия от инструменти за дома, то нейни известни представители са ударните бормашини, циркулярите, ъглошлайфовете и перфораторите.

Свързано:

Нужните инструменти за домашния майстор