Скандинавски шик - стилен апартамент в Стокхолм

Последна редакция на 19/04/2024 от Сузана
Източник | Видяно 554 пъти

Този стилен съвременен апартамент в Стокхолм е пример за така наречения „небрежен лукс“ – широко застъпен в скандинавския стил. Тук малкото жилище е превърнато във фантастично жизнено пространство, пълно с характер.

Сивата цветова гама е доминираща в целия апартамент, което дава свобода в играта с акцентите. Тук са се възползвали от кафяви и оживени зелени елементи.

През последните няколко години сивото е един от фаворитите в модните селекции. Този нюанс добавя дълбочина в пространството, без да е прекалено смел. Идеален е за по-малки пространства - в този случай дневната е издължена визуално чрез съчетанието на сиви стени със светъл таван. Любителите на неутрални, но все пак не прекалено скучни тенденции в интериора, обичат да работят със спектъра на сивото. Тази гама също така си пасва идеално с новаторския стил в обзавеждането, както е в този случай. Семплата обстановка и минималистичният стил излъчват блясък, благодарение на нестандартните форми и красивия материал на атрактивното люлеещо се кресло и масичка в центъра на хола. Кафявият и зеленият нюанс в стаята внасят топлота и уют. 

Ако решите да се възползвате от някои креативни идеи, можете да го направите сами, или с професионална помощ, като се обърнете към регистрираните на сайта интериорни дизайнери

Свързано:

Идеи за хол Скандинавски шик - стилен апартамент в Стокхолм