Всекидневната – бляскава или традиционна?

Последна редакция на 24/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 789 пъти

Всекидневната е сред най-важните стаи във вашия дом, затова е много важно да се съсредоточите върху подредбата, декорацията и вдъхновението й. Тя е сърцето на дома, когато става дума за празнично събиране с приятели и семейство. Обикновено е и мястото, на което поставяме отрупаната с играчки, светлини и гирлянди коледна елха. Тук се намира и камината, която е тайното убежище на Дядо Коледа. Именно заради това е важно вашето пространство да бъде топло и приветливо, предразполагащо към релакс, забавление и уютни вечери.

  • Първото ни предложение за вас е да се доверите на сребърния и златистия цвят, ако обичате чистотата и изчистената, но стилна визия. Тази комбинация ще придаде един по-елегантен и луксозен вид на коледния декор. Свещници, коледни чорапи, украшения за елха, венци – няма значение на какво се спрете като видове орнаменти, важното е да бъдат в тези цветове, за да "нарисуват" една истинска приказка в пределите на дома ви.
  • Второто ни предложение е да заложите на класическа празнична атмосфера, създадена от зеления, червения и белия цвят. Тази украса е подходяща за хората, които искат да украсят всекидневната си традиционно и да усетят шарената коледна магия. Декорацията тук отново е по ваш избор – декоративни възглавнички с коледни надписи, топли одеяла, миниатюрни червени, бели и зелени елхички, свещници, коледни звезди, венци и други.

Вижте още: 10 коледни декорации за дневната

Свързано:

Идеи за хол Коледната магия е вече тук! Подходяща украса за всяка стая в дома!