Направете си сами нови украшения за старата дневна

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 114 пъти

Това предложение е чудесен завършек на предишните две – направете си сами уникални декоративни елементи за дневната, с които да впечатлите своите гости!

  • Ако сте сред сръчните DIY ентусиасти, грабнете няколко дървени летвички, чук, пирони и кутия боя и си сътворете сами страхотни отворени рафтчета, които да закачите над телевизора или пък над дивана, в случай че разполагате с масивна секция под формата един модул.
  • Когато сковаването на конструкции не е сред любимите ви занимания, можете да използвате цветни боички или пък лепило и брокат, с които да декорирате саксии, рамки за снимки, кутии за съхранение и други.
  • И докато сме на тази вълна, ви даваме и още една идея – преобразете холните възглавнички, като им ушиете или изплетете нови калъфки. По този начин гарантираме, че ще разчупите визията на цялото обзавеждане!

За качествения ремонт на хола и всяко друго помещение у дома пък разчитайте на съдействие от опитните майстори, регистрирани в нашата платформа. Заявете проект напълно безплатно и сравнете цени и оферти на доказани професионалисти в областта, при това без допълнително обвързване!

Свързано:

Идеи за хол Как да преобразим дневната за един уикенд?

Независимо дали това пространство може да се възприеме като преддверие на дома или пък компактна дневна, едно е сигурно – то ще ви вдъхнови да предприемете промяна и в своето жилище! Помещението представлява преход между други зони в жилището, като разполага с ненатрапчива основа от изчистени бели стени и подова настилка от естествено дърво. На фона на тези елементи може да се изгради дизайн в широка гама от стилове, но тук собствениците са се спрели на класически форми и цветове. Ето защо не е изненадващо, че доминиращата цветова гама е представена от смесица между бяло и черно, кокетно преплетени с детайли в жълто, синьо и зелено. Именно тези дребни цветни акценти разчупват еднообразието в хола и придават артистичност на цялото жилище. От гледна точка на използваните материали, очаквано тук доминират дървото, металът и елементите от кожа, които откриваме в облика на черния диван. Той от своя страна заема централно място в помещението, като е допълнен успешно чрез поставянето на масивна холна масичка с бял плот. Интригуващо хрумване е асиметричното разполагане на картини с различни размери непосредствено над дивана. А най-хубавото е, че подобна декорация можем да си създадем и сами, с помощта на няколко рамки, бели платна и цветни бои!