„Слънчев” интериор в дневната – светлина и много цветове

Последна редакция на 18/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 949 пъти

Ще започнем обиколката в къщата от пространството на дневната, която има достъп до задния двор. Стъклените плъзгащи се врати позволяват да има надеждна защита от атмосферните влияния от една страна, но от друга - те имат ефект да сте на чист въздух дори на закрито. Да не говорим за потоците слънчева светлина, които заливат голямата стая през остъклените врати и големи прозорци.

Просторната дневна е декорирана по семпъл, модерен, но същевременно уютен начин. Меката мебел срещу камината и видеозоната приканват към почивка. Големият диван и меката табуретка в бледо лазурен цвят изглеждат невероятно органично на фона на естествения фон от тъмно дърво, което се използва за облицовка на пода. Малка масичка за кафе със стъклен плот и оригинално кресло с ярка мека облегалка атрактивно допълват интериора. Красивият килим играе ролята на посредник между отделните интериорни елементи.

Тази стая на първия етаж изглежда още по-просторна поради големия брой прозорци, през които влизат потоци светлина, които се отразяват от белоснежните повърхности на стените. Визуалното разширяване на пространството се улеснява и от контрастната комбинация от тъмни подови настилки и светли облицовки на стени и тавани.

Свързано:

Идеи за хол Акцент на деня: двуетажна къща с уютен и модерен интериор