Ярки акценти и функционален диван в хола

Последна редакция на 28/03/2024 от Сузана
Източник | Видяно 823 пъти

Ако искате всекидневната ви да изглежда интересно и авангардно, трябва да направите място и за няколко ярко оцветени акцента. Това може да бъдат цветя, декоративни възглавници, оригинална настолна лампа, свещници, картини. Фокусът може да бъде поставен категорично и чрез боядисването на една от стените в ярък контрастен тон.

Елегантният  интериор в хола е пряко зависим и от функционалния диван. Да не забравяме, че в основата на една всекидневна винаги стои именно тази мебел. Първо решаваме него къде да го разположим, след което нареждаме всичко наоколо.

  • За малката всекидневна са подходящи компактни и изчистени модели. Ако често посрещате гостите си с пренощуване обаче, изберете комфортен разтегателен диван.
  • За голям хол предпочитаните модели са Г-образни, с лежанка, така че вечер на тях да може да се разположи цялото семейство. 

Преобразуването на хола е важна крачка, която ще доведе до промяна в себеусещането  в собствения ви дом. Ако предпочитате да направите промените с професионална помощ, можете да се обърнете към интериорните дизайнери, регистрирани на сайта. Заявете своя проект, напълно безплатно и без обвързване, още днес, сравнете оферти и се спрете на най-удачната сред тях. 

Свързано:

Идеи за хол Как да направим дневната по-функционална