Малки интериорни аксесоари за освежаване на дома

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 741 пъти

Ключът към хубавия дом е в малките детайли. В онези рамки със снимки по секцията, или орхидеите на прозореца, в камъчетата, разпилени по масата, ароматните свещи, книги или вази. Всичко това може да променяте постоянно и не е задължително всеки път да купувате нови:

  • Смята на местата. Променете подредбата на всички малки аксесоари, които дават индивидуален почерк на дома ви. Истината е, че ако сте любители на цветя, и ако те виреят добре, не е препоръчително да експериментирате с тяхното местоположение. Но с всичко друго – може. Преподредете заглавията на книги – сами ще се изненадате как само с едно нова последователност, те ще променят стаята ви.
  • Купете нови малки аксесоари. Бижутерка, ваза, свещник, красиво бурканче или друго нещо, което има уникалната способност да събира цялата прах на света, но пък и да даде нова свежест на дома ви.

Решението кога да освежите дома си е изцяло във вашите ръце. Ако обаче не разполагате с достатъчно време, може да се доверите на регистрираните в MaistorPlus професионалисти в областта на интериорния дизайн, които ще ви дадат най-добрите предложения, на които няма да можете да устоите. Още сега може да направите безплатна заявка и в кратки срокове ще получите оферти, които да сравните. Преценете коя е най-добрата за вас, като разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители, в които ще откриете рейтинг на съответния кандидат, снимки на изпълнение от него обекти, и оставени препоръки от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за хол Бързи и лесни трикове за освежаване на дома