Направете си сами нови украшения за старата дневна

Направи си сам Дневна Мебели Източник

Това предложение е чудесен завършек на предишните две – направете си сами уникални декоративни елементи за дневната, с които да впечатлите своите гости!

  • Ако сте сред сръчните DIY ентусиасти, грабнете няколко дървени летвички, чук, пирони и кутия боя и си сътворете сами страхотни отворени рафтчета, които да закачите над телевизора или пък над дивана, в случай че разполагате с масивна секция под формата един модул.
  • Когато сковаването на конструкции не е сред любимите ви занимания, можете да използвате цветни боички или пък лепило и брокат, с които да декорирате саксии, рамки за снимки, кутии за съхранение и други.
  • И докато сме на тази вълна, ви даваме и още една идея – преобразете холните възглавнички, като им ушиете или изплетете нови калъфки. По този начин гарантираме, че ще разчупите визията на цялото обзавеждане!

За качествения ремонт на хола и всяко друго помещение у дома пък разчитайте на съдействие от опитните майстори, регистрирани в нашата платформа. Заявете проект напълно безплатно и сравнете цени и оферти на доказани професионалисти в областта, при това без допълнително обвързване!

Снимката е част от статията:

Как да преобразим дневната за един уикенд?

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички