Кога да се спрем на конвектор без Cloud технология?

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 720 пъти

Конвекторите със смарт технологии са изключителна придобивка за домовете на повечето от нас, но има хора, които биха избрали стандартен уред. Ако бюджетът ви е по-ограничен или смятате да направите подарък на по-възрастен човек, който изпитва затруднения със съвременните иновативни системи, то електрическият конвектор без Cloud технология би се превърнал в перфектното решение за подобна ситуация. Хубавото е, че и този тип отоплителни уреди осигуряват високо ниво на енергийна ефективност, красив дизайн и възможност за избор от богат асортимент:

  • Стенните лъчисти конвектори притежават електронен термостат, който много прецизно отчита температурата на помещението. Изключително комфортната функция да отчитат човешко присъствие в стаята, като намаляват мощността си и се самоизключват при липсата на такова за определен период от време, допринася за значителното намаляване на разхода на енергия. Това спомага за повишаване качеството на живот, дори в домове, където членовете на семейството отсъстват често.
  • Подовите лъчисти конвектори пък се отличават с по-високо инфрачервено излъчване, благодарение на нагревателния елемент MICA, вграден в тях. Така те ефективно нагряват телата на хората и предметите в стаята, а повишаването на тяхната температура, от своя страна, стопля и въздуха. При тях липсва изгаряне на кислород и не изсушават въздуха - други две функции, които играят важна роля в осигуряването на здравословна среда за живот.
  • Подовите електрически конвектори са подходящи за тези от вас, които искат конвектор с красив външен вид, който бързо и ефективно да отоплява помещението. Бонус точки носят леката им метална конструкция, комфортна за лесно и бързо пренасяне от стая в стая, както и възможността за вентилация на въздуха през лятото, което прави уреда мултифункционален и подходящ за всесезонна употреба.

Свързано:

За тази Коледа подарете топлина на вашите близки