Нови технологии и богат избор - как да изберем?

Последна редакция на 28/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 660 пъти

Ако вече сте направили своето проучване за различните видове конвектори, вероятно се чудите кой би бил най-подходящ, било то за вашия собствен дом, или като ценен подарък за близък човек. TESY предлага богат избор от продукти с разнообразни функции, а за да ви помогнем да изберете вашия конвектор, сме подбрали списък с основните категории уреди и техните най-важни характеристики:

  • Конвектори с управление през интернет - уреди, които позволяват пълен контрол на работата през мобилния ви телефон, за да можете дистанционно да управлявате в кой момент да бъдат включени и в кой - изключени. Това дава възможност за разумно функциониране на конвектора, в крак със забързаното ви ежедневие, с помощта на което спестявате значително от разходи за електроенергия. Електроуредите от серията достигат удивителните 39 от максимум 40% сезонна енергийна ефективност. Конвекторите имат разнообразно приложение в дома, като някои от тях могат да бъдат монтирани дори във влажни помещения.
    • Конвекторите с електронен терморегулатор постигат до 25% по-бързо затопляне на помещението. Те притежават функция за отчитане на отворен прозорец/врата, което допълнително допринася за спестяването на енергия и осигуряването на по-високо качество на живот у дома.
    • Конвекторите с механичен терморегулатор позволяват монтаж дори във влажни помещения, в това число и в банята, благодарение на специалната защита от водни пръски. Те притежават и защити от преобръщане и прегряване - безценни качества, когато в дома има малки деца или домашни любимци, с което се гарантира спокойствие за всички, докато вие отсъствате от вкъщи.

Свързано:

За тази Коледа подарете топлина на вашите близки