Уникални предимства на различните видове конвектори според тяхното разположение

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 001 пъти

Подови, стенни и свободностоящи - разнообразието от конвектори е наистина голямо, но как да изберем оптималното решение за своето жилище? TESY се вслушва в нуждите на своите клиенти, като предлага широка гама конвектори с електронно управление, които не притежават Cloud технология, но не отстъпват по ефективност на уредите, снабдени с такава. 

  • Стенният лъчист конвектор притежава практичен електронен термостат и PIR сензор, който отчита човешкото присъствие в помещението и спомага за това уредът да се изключи, когато отсъствате продъжително от стаята. По този начин намалявате разходите на енергия, като същевременно се радвате на комфорта на лъчистото отопление, при това без да правите компромис с дизайна - стенните конвектори притежават елегантна визия, която ще допълни перфектно интериора на всеки български дом!
  • Подовите конвектори пък са леки и удобни за пренасяне, така че с един уред да осигурите отоплението на няколко помещения у дома. От гледна точка на метода на работа, подовите конвектори TESY се делят на лъчисти и електрически, като всеки от тях има своите предимства:
    • Подовите лъчисти конвектори притежават нагревателен елемент MICA с инфрачервено излъчване, благодарение на което телата на хората и предметите в помещението се затоплят, а наред с това излъчват топлина, която повишава температурата и на въздуха.
    • Подовите електрически конвектори пък притежават широки разновидности откъм дизайн, като осигуряват бързо затопляне на помещенията. Освен това, те могат да бъдат използвани и като уред за вентилация през лятото, така че да се превърнат в универсално решение за всеки модерен дом!

Свързано:

Идеи за хол Отопление и грижа за въздуха през студените месеци