Водещата роля на дървото в бохемския стил

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 896 пъти

Бохемските промени имат много насоки, които биха могли да бъдат реализирани. Релаксиращата обстановка е ключова и търсена при декорирането в интересния стил. Той отдава ново и важно значение на любимия хамак, който без проблем може да намери място във всекидневната, спалнята или балкона. Отделете специално внимание на ниските легла, изработени от палети. Те биха допълнили по невероятен начин спалното помещение. Ако заложите на голямо и високо легло, то винаги може да поставите дантелени, прозрачни или завеси от ресни.

Този бохемски шик ще внесе тайнствена, очарователна и романтична нотка в спалнята. Оставете естествената светлина да навлиза в помещението и го допълнете с нестандартни свещници. И не забравяйте – всичко е скрито в детайлите! Бихте ли декорирали дома си в необичайния стил? Споделете своите идеи с нас, а за качествено изпълнение се доверете на доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и получете различни оферти в рамките на 24 часа.

Свързано:

Идеи за хол Романтично вдъхновение и хармония в дома чрез бохо стила

Домът е най-любимото място. То е нашата крепост, пристан и спокойствие. Всяко помещение ни е до болка познато и това се цени високо. Леките козметични ремонти не променят този факт, а само освежават и подобряват визията. Тези три помещения не могат да се оплачат от впечатляващ интериор, който грабва вниманието, благодарение на бохо стила. Той става все по-предпочитан заради свободните правила и многобройните комбинации от цветове и форми. Подходящ е за свободолюбивите и независими личности. На първото изображение се вижда една приветлива спалня. В нея властват изчистените детайли и простотата на белия нюанс. Всичко се прелива и създава една елегантна визия. Ресните и интересните пердета допълват това усещане. За разлика от нея втората снимка показва една изумителна дневна. Отмората и релаксът тук са на дневен ред. Малката дървена масичка създава удобство. Меката мебел е голям, поставените прозрачни завеси на тавана само засилват успокояващото усещане. Шарените цветове и ярките елементи са основните характеристики на последното изображение. Артистичните изображения по стените са окачени на стените, благодарение на което помещението оживява. Категорично присъствие имат интересните килими и декоративните възглавнички. Бохо стилът е все по-предпочитан именно заради възможността от много комбинации и съчетания. Живите растения придават очарование и простор.