Цени за ремонт на дограма, който включва единствено регулиране

Съвети и препоръки Дневна Източник

Регулирането на дограмата или т.нар. реглаж, е услуга, която спомага за по-лесното и удобно отваряне и затваряне на дограмата. Това е стъпка, която майсторите предприемат преди категорично да потвърдят, че е необходима подмяна на обков. Какви обаче са цените за този вид ремонт на дограма?

  • Регулирането на долните и горни панти на прозорец започва на цена от 10 лв за брой, като средно обаче варира между 15 и 30 за брой.
  • Реглажът на балконска или вътрешна врата пък най-често струва между 20 и 40 лв за брой, като подобна услуга е достъпна и на цени от около 15 лв за брой.
  • Друга често срещана повреда по дограмата е свързана с бравите и патроните. Подмяната на тези елементи струва между 5 и 10 за брой.
  • Специалистите препоръчват при ремонт на дограма винаги да взимате предвид възможността да има такса за посещение от страна на специалиста. Най-често тя възлиза на 10-20 лв.

След като знаете цените за основните типове ремонт на дограма, вече можете да пристъпите и към отстраняване на възникналите повреди! За целта не се колебайте, а направете заявка в MaistorPlus, за да получите оферти от опитни професионалисти в категория Дограма и остъкляване за вашия град! Услугата е напълно безплатна и не ви ангажира допълнително, а само предоставя възможност да изберете лесно и бързо точната оферта за своя дом и бюджет!

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички