Жълтата подправка - един от горещите цветове на 2019 година

Последна редакция на 29/03/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 1 403 пъти

Жълтото е подправката на сезон 2019 в интериорния дизайн. То присъства като акцент и в комбинация с всички останали цветове. Като започнем от лимон, през всичките му нюанси, та чак до горчицата, без слънцето в колорита като че ли все нещо липсва. Този сезон отново ще го видим, представен чрез меката мебел в дневната, или завесите, спалните завивки и възглавниците в спалнята. Как да комбинираме слънчевия цвят този сезон? Ако вземете предвид топ цветовете на 2019г, ще установите, че жълтия нюанс бихме могли да „венчаем“ с всеки един от тях:

  • Като топла усмивка ще грее сред зелената охра и ще носи дъх на пролет.
  • На фона на пастелното синьо небе или на горещия червен Гренаш Ноар ще остави своя слънчев отпечатък.
  • Можете успешно да го комбинирате с по-тъмния цвят теракота или дори с кафявото на глината. 

В случай че сте решени през тази година да приветствате багрите на 2019-а година и имате нужда от доказани специалисти за интериорното преобразяване на дома си, ще откриете точните дизайнери в MaistorPlus. Заявете проект още днес, напълно безплатно, и в кратки срокове ще получите оферти, сред които да изберете оптималната за вас. Предварително ще можете да разгледате профилите и рейтингите на кандидатствалите изпълнители, за да бъде решението ви достатъчно информирано. 

Свързано:

Идеи за хол Цветовете в нашия дом за сезон 2019 г.

Просторен хол в бяло. Подова настилка паркет в естествен дървесен цвят. В центъра на помещението е разположен диван в наситено жълт цвят. Интересен детайл е съчетанието на пастелни, розови възглавници с жълтото на дивана. Масите са тръбна мебел в черно, ефирни и без обем. Цветни стъклени шишета допълват свежия уют на помещението. За подова настилка е избран килим с етно мотиви в розово и синьо и бяло. Лампион „лале“ е поставен непосредствено зад дивана. Две леки картинни розетки в тон с тръбната мебел декорират бялата стена.