Лек и нежен интериор с пролетен полъх в цветни акценти

Последна редакция на 24/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 013 пъти

Дизайнерите подбират разнообразие от специфични елементи за тази красива дневна, комбинирала в себе си няколко основни стила:

  • Модерен, идващ с леките цветове и естествени материи като камък, памук и дърво;
  • Градски - побран в изчистените монохромни дамаски и креативни акценти по стената под формата на разнообразни картини, разположени асиметрично в рамки в бяло и черно;
  • Доза Скандинавия с геометричните форми и изчистени светли тонове в основите на интериора.

Ако желаете и вие да преобразите интериора в дневната или дори в целия си дом, комбинирайки различни стилове, любимите си цветове и елементи - потърсете специалист сред множеството препоръчани дизайнери в MaistroPlus. Изпратете своя проект, напълно безплатно, и го превърнете в реалност лесно и бързо. Разгледайте разнообразие от оферти и изберете най-добрата сред тях, а след това оставете оценка за избрания от вас кандидат в сайта ни.

Свързано:

Идеи за хол Внесете цветно очарование в дневната

Светлина, свежо и леко очарование, нежни цветове в пастелени нюанси, малки акценти, красива декорация, непринудено усещане. Всичко това отлично описва усещането, което носи тази прекрасна дневна, комбинирала в себе си няколко основни стила - модерен, идващ с леките цветове и естествени материи като камък, памук и дърво; градски - изразен чрез изчистените монохромни дамаски и креативни акценти по стената под формата на разнообразни картини, разположени асиметрично в рамки в бяло и черно; доза Скандинавия с геометричните форми и изчистени светли тонове в основите на интериора. Всичко тук е съчетано по изкусен дизайнерски начин, до получаването на великолепна хармонична гледка, изключително подходяща за съвременни семейства с малки деца. Тук има много пространство, светлина и уют, дори е осигурен детски кът с масичка и столчета - точно под картините на стената отдясно. Важен елемент е и естественото растение, в комбинация с масички от рециклирано дърво, върху които идва лека приглушена светлина от настолните лампи с бели абажури. Върху основната холна маса е подредена в готовност бордна игра, около която да се съберат всички членове на семейството и да прекарат малко забавни мигове заедно върху мекото бяло килимче.