Обединението прави помещението

Последна редакция на 24/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 226 пъти

От този ъгъл вече ясно се вижда, че кухнята, трапезарията и спалнята са в едно общо помещение. А леглото в дъното на стаята, с помощта на няколко шарени възглавнички, служи както за спалня, така и за диван. Има и второ ниво, разположено точно над спалнята, до което се стига с помощта на падаща стълба. Мястото там би могло да служи за поставяне на второ легло или да се използва за съхранение на вещи.

Ако имате нужда от помощ с още красиви идеи или тези са ви допаднали и искате да ги приложите и във вашата малка къща - потърсете специалист архитект или дизайнер, който да ви помогне. Пуснете безплатна заявка и изберете най-добрия професионалист за изпълнението на вашия проект.

Свързано:

Идеи за хол Няма да повярвате какво се крие в тази малка къща

Това е още една гледна точка на същото това помещение, малко по-вдясно от кухненския плот. Оттук отново виждаме малката кухненска масичка, но този път се разкрива и добра гледка към всекидневната. Тя е съставена от малко, но комфортно бяло диванче и множество възглавнички, натрупани върху него. До тях има красив тъмносив фотьойл, спомагащ за допринасянето на интересен контраст в дизайна на дома. Ето я и малката тайна на тази дневна – тя се превръща и в спалня! Макар и да не се вижда добре – леглото е с големина персон и половина и лесно може да се ползва и от двама души. Ако все пак не е достатъчна – точно над нея има второ ниво, до което се стига с помощта на падаща от дясната му част стълба. Там винаги може да се постави допълнително легло. Виждаме и по-обстойно етажетката над работното място с красивите към нея естествени увивни растения. Важен детайл към дневната е и поредният прозорец, който също създава усещане за повече пространство и допринася за лесната проветримост на помещението. Не можем да подминем с лека ръка и картините на двете стени около дивана, които служат по-скоро за семпла заигравка на окото, отколкото като значителен декоративен елемент.