Поканете модерния лилав цвят в дома си!

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 022 пъти

Лилавото е дързък цвят, когато говорим за интериорни решения, и именно поради тази причина може да създаде уникален вид точно на вашето жилище. Има толкова начини домът ви да се преобрази и да стане модерното и красиво местенце, за което винаги сте мечтали. Единствено вашето желание и креативност ви делят от сбъдване на желанията ви. 

Ние ви предлагаме възможността да създадете собствен проект, по който майсторите на платформата да създадат всичко, точно така, както го искате – помечтайте тук и сега за промяната и се свържете бързо и лесно с доказаните професионалисти, които ще откриете в MaistorPlus. Можете да наемете изпълнител директно от списъците към конкретни категория и район. Или да опишете проекта си чрез безплатна заявка, да сравните оферти и да се спрете на най-добрата за вас. 

Свързано:

Идеи за хол Най-модерният цвят за 2018

Не случайно сме подбрали именно тази красива снимка - тя е на малка гарсониера и красиво демонстрира как лилавото може да бъде използвано в различни стаи и елементи от дома. В това малко жилище дизайнът е създаден така, че едновременно да се оползотвори максимално пространството, да е модерно, свежо и цветно. За постигането на тази нелека задача са използвани комбинация от неутрални бежово-сиви тонове в комбинация с различни нюанси на лилавото. Резултатът е чудесно обзаведен малък апартамент с много приятен и семпъл дизайн. Цялостния интериор е много модерен и изчистен. Помещението е разделено на отделни части благодарение на мебелите. Леглото е поставено до стената и е декорирано с красиви елементи в лилаво. Пред него е поставен голям, мек диван, който отделя дневната и пространството предвидено за спалня. Модернистична обла масичка създава центъра на помещението, а под нея подът е покрит с чудесен килим в лилаво, бежово и сиво на интересен принт. В дъното на стаята е оформен кът за работа с практично малко бюро и удобен стол. Големите прозорци могат да бъдат изолирани с плътни завеси също в красиво лилаво. Постигнат е много уютен и стилен вид. Практично и удобно жилище, умело обзаведено в най-модерните цветове за 2018 година.