Бар-столовете в останалите помещения от дома

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 011 пъти

Въпреки, че сме свикнали да възприемаме бар-столовете като мебел, характерна най-вече за кухнята, те могат да бъдат безценно допълнение и към други помещения в дома. Благодарение на тях можете да оформите допълнително място за сядане в хола или дневната – комбинирайте ги с красив дървен плот и вече имате импровизиран домашен бар. Гостите ви ще са очаровани, а събиранията ще са по-комфортни и забавни.
Коя жена не си мечтае за красиво оформена масичка за гримове? На същия принцип – висок бар-стол и обикновен дървен плот, но добавяйкикрасиво огледало, можете да оформите място в спалнята, където удобно да се гримирате, оформяте прическата или допълвате аксесоарите си. 

Свързано:

Идеи за хол Бар-столове – как да изберем подходящите

В този чудесен апартамент в минималистичен, средиземноморски стил, бар столовете заменят масата за хранене, създавайки удобно пространство за сядане и допълват, както кухнята, така и дневната и могат да се ползват като мебел и в двете части на помещението. Останалата част от дизайна, както и дамите столове, е изключително семпла и изчистена. В едно общо помещение са отделени кътове - кухненски бокс и дневна. Кухенеският бокс е елегантно отделен от масивен барплот в бяло, който идеално подхожда на останалата част от обзавеждането - бели и дървени шкафове, които са разположени по цялата височина на стената, осигурявайки много пространство за съхранение. Уредите са вграден, а нишата, която се е оформила между стената и шкафовете е използвана за изграждането на стойка за вина - иновативно и много практично решение. Втората част от помещението представлява дневна. Тя е оформена от елегантен г-образен диван в светло бежово. Пред него са поставени две помощни масички в различни размери и цветове - много модерно напоследък решение, което разчупва интериора. Пъстри картини с геометрични форми, красят стената, а целия дизайн е обединен от пастелните цветове и меките тонове. Подът е застлан с много интересен килим, който, заради странната си форма, изглежда изработен по пръчка, специално за конкретното пространство.